Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (7.87 secunde)
Daca visezi ca esti pe varful unui munte inalt inseamna ca esti foarte aproape de o realizare importanta in viata ta, este posibil sa mai ai un singur pas de facut pentru a-ti vedea visul implinit cu ochii.
Rac Nativii acestei zodii vor sterge orice urma a relatiei din viata lor, vor scapa de toate cadourile primite, isi vor sterge numarul de telefon din agenda, vor sterge ex-ul din lista de prieteni de pe retelele sociale si vor face o telenovela din despartire, in timp ce toata familia va fi implicata in drama.
Potrivit acestuia, cei care au supravietuit stopului cardiac erau constienti de ceea ce se intampla in jurul lor in timp ce erau morti si inainte de a fi adusi inapoi la viata.
Va las pe dumneavoastra sa gustati savoarea acestei propozitii si sa-i gasiti diverse aplicatii in fascinanta noastra viata cotidiana care, vorba unui mare clasic, pornind de la sinergia faptelor, aluneca pe meandrele concretului.
Va las pe dumneavoastra sa gustati savoarea acestei propozitii si sa-i gasiti diverse aplicatii in fascinanta noastra viata cotidiana care, vorba unui mare clasic, pornind de la sinergia faptelor, aluneca pe meandrele concretului.
Multa vreme, aproape o viata, m-am chinuit sa inteleg de ce la closet i se mai spune si privata. ... Dimpotriva, chiar ii multumesc fiindca m-a lamurit in chestiunea notiunii de privata si, prin extensie, de viata privata.
Pentru artista, muzica e viata ei. ... Daca cumva esti altfel si nu esti cu turma nu e ok. ... Muzica este viata ta? - Poti sa spui si asa.Nu concep viata fara muzica si ma refer in special la momentele in fata publicului. ... - Ce te inspira in viata?
PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu. ... In cuvantul sau a si spus de altfel ca nu poate da solutii.
De altfel, daca s-ar fi propus altfel modificarea din Constitutie, de pilda, introducerea unui articol cu continutul:
"O altfel de institutie prezidentiala - Un presedinte-jucator, nu spectator! O altfel de justitie - Coruptia, peste bord! Un altfel de nivel de trai - Bine ai venit, bunastare! O altfel de evolutie - Toate panzele sus!".
De altfel, tocmai pentru ca era prima intalnire, prefectul s-a aratat indulgent vizavi de lipsa de punctualitate a edililor locali - desi este cunoscut faptul ca reprezentantul Guvernului pune un mare accent pe acest aspect!
Tariceanu vorbeste despre falimentul lui Traian Basescu si despre miza alegerii unui altfel de presedinte in aceasta toamna. ... In aceasta toamna miza este alegerea unui ALTFEL de Presedinte, si anume presedintele Romaniei, nu seful unui partid. ... si sa alegem un ALTFEL de presedinte.
Cum altfel am putea descrie un stat in care presedintele mai intai ne propune sacrificarea pensionarilor, apoi se ascunde in tacere in Palatul sau, din care iese doar pentru a se rasti la sinistratii carora apele le-au luat casele;
Ii place sa se auda vorbind si apoi sa se aplaude, incantat de minunatia propriului glas, vanitate des intalnita, de altfel, deci scuzabila. ... Altfel, sigur, intelectual sadea, dreapta crestina si alte mofturi, dar de Paste sarbatorim Invierea.
Altfel spus, clientul BRD Constanta amintit sustine ca i s-ar fi bagat pe gat un credit de 1000 RON, prin intermediul cardului de debit emis de aceasta institutie bancara pe numele sau-card pe care isi primeste salariul- fara ca el sa fi semnat vreun contract de credit in acest sens si fara ca respectivul constantean sa fi dorit o astfel de creditare.
O sa fie altfel decat este la un festival de bere si mici, o sa fie altfel pentru ca berea craft este altfel.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. ... Ionela Stanila) Ca in fiecare primavara, Muzeul Dunarii de Jos a fost implicat in organizarea programului national Scoala altfel - Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, aflat la a cincea editie.
Pentru a implementa un stil de viata sanatos si a atrage cat mai multi romani catre miscare, trebuie sa incurajam sportul de masa.
TOTUL DESPRE VIATA : ... Toate enunturile pe care le auzi in copilarie despre bani raman in subconstientul tau, ca parte a tiparului care iti conduce viata financiara. ... descrie cum crezi ca te-au influentat aceste enunturi viata financiara pana in acest moment - Disocierea:
Mihailescu, intre complexe, lipsuri si viata de mahala Un critic cu greutate, o copilarie marcata de absenta tatalui, de complexe sau de lipsa banilor. ... Viata de mahala Este de ani buni in centrul atentiei in calitatea sa de critic literar, insa Dan C.
google-analytics.com